alergaceala.ro
Sase Sase ...provocarea personala BodyShape
alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro

Șase Șase ...provocarea personală BodyShape

alergaceala.ro
EN alergaceala.ro BG alergaceala.ro IT alergaceala.ro ES alergaceala.ro FR alergaceala.ro DE
alergaceala.ro

alergaceala.ro
10.10.2019 alergaceala.ro
Distribuie articol prin Messenger Distribuie articol prin Whatsapp
Index - Alergaceala.ro   6' alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
Recunosc! E oarecum ușor azi să depășesc limite. Să cuceresc vârfuri în pași de alergăceală, să trec acum una dupa alta... liinile de finiș. Dar... nu a fost un rezultat venit peste noapte. Mulți m-au cunoscut direct ca alergător. Mdaaa... totuși vin din secolul trecut, un mic Cretatic. Fac parte din generația decrețeilor. Puțini (mai) știu însă, că mai aveam puțin până la sută.

Nu, nu e acea sută de minute pe care o alerg azi cu ceilalți relaxat la semimaraton. Schimbarea nu vine din neant. Dar... cum faci primul pas? Păi, în primul rând, renunță la scuze. Nu mai lăsa pe mâine, ci ieși acum afară. Azi e mai ușor să alerg un ultra decât să scriu despre primul pas. Dar, o fac acum... poate va inspira pe cineva, cândva. Advesarul sunt EU și trebuie să lupt cinstit, nu am de ales.

alergaceala.ro

Povestea tricolorului pe care îl port pe umeri în pașii mei competiționali de fugă nu începe cu alergarea. Acum șase ani, aveam destule kilograme, prea multe să mă pot deplasa, să pot alerga în siguranță. Ideea unui tricolor s-a născut o dată cu a doua ediție Sensation White. Pe atunci gâfâiam la un cros de trei kilometri. Mi-au plăcut culorile din fotografii. Nu și formele personajului.

Eram pasionat însă de drumeții. Ajungeam la munte, dar mă limitam la trasee turistice scurte, fără provocări, fără prea mare efort. Primul meu pas? M-am înscris într-o zi în SanaSport. Revenirea la mare a reprezentat oportunitatea de a participa la antrenamentele de grup, pe nisip. Pas cu pas, în anul ce a urmat, am alergat limita crosului de cinci kilometri la prima ediție Maratonul Nisipului.

alergaceala.ro

Nu am fost mereu pufos. Acum mai bine de cincisprezece ani, număram coaste, abia aveam 70 de kile, ca la 20 de ani, fără griji și fără bani. Dar... un loc de muncă sedentar, consumul de dulciuri, cola și alte bunătăți, chiar și ronțăielile la birou m-au adus vertiginos în cealaltă parte. Îmi amintesc că pe atunci, luam cartofii din piețe cu sacul. Și o dată cu ele, au apărut dureri și problemele de mobilitate.

Alergarea... ea, pas cu pas, e responsabilă pentru recuperare. Am început ușor, acum șase ani pe nisip şi am căpătat rezistenţă. Astfel că... şi kilogramele au început să scadă. Doar până la un punct în care... totul s-a oprit, undeva la 82 și oscilează de câţiva ani la unul, două kilograme, chiar dacă, am schimbat măsurile de haine XL și L, cu M-ul, renunțând la destui centimetri din talie.

alergaceala.ro

Nici o dietă nu te ajută pe termen lung. E un drum cu două sensuri şi nici unul nu are prioritate. Pentru că maşinăria umană, corpul, are incredibila capacitate de a se adapta. Dacă revii la vechile obiceiuri pui mai mult decât ai dat jos prin restricţii. Astfel că... am avut destule obiecţii în a face sau nu acest pas. Dar, îmi plac provocările şi o ultra experienţă cu un adversar pe măsură, EU, poate schimba multe.

Cei de la BodyShape vin chiar în curtea şcolii cu un program celebru, prin care... promit ei... că poţi slăbi sănătos şase kile în şase săptămâni. Provocarea lor 6-Week Challenge cere în principal să ai minimum şase kilograme de slăbit, să fii o persoană deschisă, dispusă să accepte sprijin, dar şi să investească resurse cheie precum ceva timp și un mic efort (fizic şi psihic) în transformarea ei.

alergaceala.ro

Până aici totul sună promiţător. Doar că, pe lângă cele trei antrenamente de câte 45 de minute pe care trebuie să le parcurg în fiecare din cele şase săptămâni, respectând toate sfaturile de nutriţie primite din partea specialiştilor BodyShape, nu aş renunţa la alergare. Ideal ar fi să nu scad din masa musculară şi nici să îmi pun restricţii la alergările competiţionale.

Urmează pentru mine ca alergăcios o nouă experienţă ultra în Cappadocia, Asia, apoi alergarea dintre continente la Istanbul şi maratonul de la Atena. Dar... cu siguranţă, aş alerga mai bine fără cel puţin şase kilograme, aşa că, DA, este suficientă motivaţia de a face acum acest pas. BodyShape sunt alături de mine, va trebui să înving alte limite şi să renunţ la unele obiceiuri nesănătoase.

alergaceala.ro

BodyShape plusează în această călătorie şi pentru transformarea corpului tău, te recompensează cu alte şase săptămâni din partea casei pentru ca tu să continui, pentru a-ți perfecţiona silueta câştigată. Programul promite un plan alimentar gustos şi usor de ţinut, fără a ţine dietă, fără calorii calculate, bazat pe reţete sănătoase şi delicioase pentru ca fiecare zi să fie surprizatoare.

În plus, accesul la seminarul de nutriție BodyShape, ne va da ocazia de a concepe masa ideală, de a combina corect alimentele și de a le pregăti pentru rezultate maxime. Accesul în program se face evident prin antrenamente personalizate și ghidate de antrenorii BodyShape. Asemeni alergării, o experiență de grup mă va motiva mai tare, să nu găsesc scuze și să fiu prezent la transformare.


Antrenorii vor avea grijă de trei ori pe săptămână să ne ajusteze nivelul exercițiilor pentru ca experiența să fie extrem de plăcută și motivantă, iar rezultatele garantate. În cazul meu... presimt deja un nivel nu foarte relaxa(n)t, mai ales că cel puțin cele șase kilograme promise ar fi indicat să le dau jos din masa de grăsime din corp și nu din masa musculară.

Va fi inclus şi seminarul despre mâncatul emoțional astfel încât să scapi de pofta psihologică de dulce și de ronțăitul dintre mese. Pofta psihologică de dulce încă reprezintă o mare problemă pentru mine... iar oricare reclamă la Snikers mi se potrivește de minune... nu sunt eu când mi-e foame. Este una din provocările cele mai mari şi sper să fiu suficient de motivat să respect această regulă.


Evident, vor fi şi măsurători periodice, făcute cu un aparat digital Tanita. Acesta este un analizor profesional extrem de precis, ce măsoară multiple valori ale compoziţiei corporale. Este important procentajul de grăsime din corp (valorile normale pentru vârsta şi înălţimea ta), dar şi nivelul de grăsime viscerală, cea mai periculoasă de altfel, important de ţinut sub observaţie.

De asemenea, un alt reper important este masa musculară, ce procent din greutatea ta e reprezentată de muşchi, dar şi masa osoasă din corp. Tu ştii cât cântăresc oasele tale? Evident, e importantă şi masa de apă din corp, ce reprezintă chiar nivelul tău de hidratare. Dispozitivul estimează şi vârsta metabolică, care poate fi mai mare sau mai mică decât vârsta ta biologică.

alergaceala.ro

Statistic vorbind, la antrenamentele BodyShape se arde cu de nouă ori mai multă grăsime decât la cele obișnuite, într-o atmosferă plină de distracție și energie pozitivă pentru ca tu să revii cu drag la acest tip de mișcare. Programul este bazat pe coaching, pe parte de motivație și mindset pentru ca tu să duci la final planul de antrenamente cu voință, într-un mod foarte eficient.

Provocarea începe luni. Pentru a evalua cel mai bine această experienţă, voi scrie despre fiecare zi în secţiunea dedicată BodyShape. Va fi un jurnal al zilelor de antrenamente, cu opinii, cu păreri, cu detalii despre procesul meu de transformare. Comentariile sunt binevenite, iar comunitatea BodyShape este alături de tine atunci când vei lăsa scuzele şi vei fi mai aproape pentru acest pas.

alergaceala.ro

Voi reuşi să fac aceşti paşi? Să ating cel puţin cele şase kilograme estimate în cele şase săptămâni de limite cu zâmbetul pe buze? Vom vedea. Daaar... am curaj. Fac încă un pas, iar de data asta adversarul sunt chiar EU. Tu? Încă mai cauţi scuze?

alergaceala.ro
TRIMITE ACEST ARTICOL PRIN   Distribuie articol prin Messenger Distribuie articol prin Whatsapp

alergaceala.ro

Mulțumesc pentru atenție.
Sugestii sau comentarii? Lasă un mesaj.
alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.roalergaceala.ro Citeşte și articolul...
alergaceala.ro
Retezat SkyRace ...deasupra norilor am alergat Custura
alergaceala.ro
alergaceala.ro

#bodyshape #transformation #bodyshapetransformation #bethere #inspireothers #bethechange #personalchallenge #morethanyouknow #alergaceala


alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro

Șase Șase ...provocarea personală BodyShape

alergaceala.ro

/ www.alergaceala.ro

Alergaceala.RO
alergaceala.ro Instagram - Alergaceala Twitter - Alergaceala Skype - Alergaceala Linkedin - Ionut Petcu Versiune Mobil - alergaceala.ro Index - Alergaceala.ro
alergaceala.ro

AMBASADOR

Ambasador evenimente iRun Bulgaria alergaceala.ro
Ambasador evenimente Pasul Verde Bulgaria
alergaceala.ro
Ambasador dwMap Dynamic Watch alergaceala.ro
Ambasador Just Draw It!

PACE(MAKE)R alergaceala.ro

2016  alergaceala.ro  1h50/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2016  alergaceala.ro  4h15/42K / Bucharest International Marathon
2017  alergaceala.ro  2h00/21K / Mezza Maratona di Treviso
2017  alergaceala.ro  1h45/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2017  alergaceala.ro  1h40/21K / Brasov International Marathon
2017  alergaceala.ro  1h45/21K / Bucharest International Marathon
2017  alergaceala.ro  4h00/42K / Maratona di Venezia
2018  alergaceala.ro  4h00/42K / Gran Canaria Maraton
2018  alergaceala.ro  1h40/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2018  alergaceala.ro  3h45/42K / Bucharest International Marathon
2018  alergaceala.ro  2h00/21K / Arobs Transylvania HalfMarathon
2019  alergaceala.ro  1h40/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2019  alergaceala.ro  3h45/42K / Chisinau International Marathon
2019  alergaceala.ro  2h00/21K / Arobs Transylvania HalfMarathon
2019  alergaceala.ro  1h40/21K / Bucharest International Marathon
alergaceala.ro

PARTENERI

Club Sportiv Atletic Cluj alergaceala.ro
Sport Management Events
alergaceala.ro
Smart Races alergaceala.ro
Roșia Montană Marathon
alergaceala.ro
alergaceala.ro
BodyShape Transformation Gym alergaceala.ro Kalenji ...by Decathlon alergaceala.ro BIO-TECH alergaceala.ro EuroStarGaz alergaceala.ro RoHost ...găzduire și domenii web

adidas Runners Bucharest alergaceala.ro Hervis Running Club Bucharest alergaceala.ro Urban Strava Art Nike+ Running Club Bucharest

rezultate Ionut Petcu - profil ITRA alergaceala.ro Ionut Petcu ...profil Strava alergaceala.ro Ionut Petcu ...profil Garmin alergaceala.ro Ionut Petcu - profil rezultate 42km.ro
alergaceala.ro

BEST OF

alergaceala.ro1K  alergaceala.ro  2020.01.22 / 3'33" / HRC Winter Speed Time Trial
alergaceala.ro3K  alergaceala.ro  2019.10.27 / 11'48" / Urban Athletics 3000
alergaceala.ro5K  alergaceala.ro  2018.07.08 / 20'34" / Betano 5K Night Run
alergaceala.ro10K  alergaceala.ro  2019.04.07 / 41'45" / Traseu certificat AIMS Uniqa 10K Bucharest
alergaceala.ro15K  alergaceala.ro  2019.09.28 / 1h03'20" / Free Spirit Ruse-Giurgiu
alergaceala.ro21K  alergaceala.ro  2019.03.17 / 1h35'37" / Traseu certificat AIMS Athens Half-Marathon
alergaceala.ro42K  alergaceala.ro  2017.12.01 / 3h35'00" / Maratonul 1 Decembrie
alergaceala.ro42K  alergaceala.ro  2018.11.10 / 3h37'11" / Traseu certificat AIMS Istanbul 40th Marathon
alergaceala.ro63K  alergaceala.ro  2019.10.19 / 8h05'40" / Cappadocia CMT 2030+

RECOMAND

alergaceala.ro
Zâmbet şi Sănătate alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
Andreea Pavel - Sports, health, lifestyle alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
Adrenallina.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
FishEye Studio - Grafica, web design si fotografie alergaceala.ro

www.ionutpetcu.ro / Sase Sase ...provocarea personala BodyShape

alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
Alergaceala APK Download alergaceala.ro Ionut Petcu - alerg cu Garmin VivoActive HR
alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
Copyright (c) 2000-2020 enJoy - Toate drepturile rezervate. | T&C | | 3.31.1125

Sase Sase ...provocarea personala BodyShape - ionutpetcu.ro

ionutpetcu.ro | Sase Sase ...provocarea personala BodyShape