alergaceala.ro
adidas Runners Bucharest ...alerg joia in Bucuresti
alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro

adidas Runners Bucharest ...alerg joia în București

alergaceala.ro
EN alergaceala.ro BG alergaceala.ro IT alergaceala.ro ES alergaceala.ro FR alergaceala.ro DE
alergaceala.ro

alergaceala.ro
10.01.2019 alergaceala.ro
Distribuie articol prin Messenger Distribuie articol prin Whatsapp
Index - Alergaceala.ro   7' alergaceala.ro
alergaceala.ro
  Versiunea actuală a acestui articol nu este încă publică.
alergaceala.ro
Începutul verii lui 2018, atunci când majoritatea au în planuri şi în gând vacanţa şi vizitele relaxate la mare, o dată cu colaborarea începută cu Groupe Renault sub interesanta deviză Move Your World Forward eu am cedat marea cu ale ei valuri înspumate alintată de pescăruși zgomotoși în favoarea capitalei.

alergaceala.ro

Evident... un factor major pentru care am ales capitala, chiar şi în defavoarea Timişoarei a fost deschiderea pentru alergăceala competiţională, accesul la competiţiile sportive şi apropierea de aeroport deschizând noi oportunităţi prin vecini par avion.

Zis şi făcut, eram deja în Bucureşti "pescuind" deja crosurile de la început de iunie, unul câte unul. Dar... vroiam şi alergăceală de grup. Am cochetat în zilele de marţi câteva săptămâni cu 321sport şi programul de începători #dela1la21, dar nu îmi găseam locul, alergam prea tare şi prea mult pentru sesiunea abia începută de ei pentru pregătirea cu targetul din octombrie.

Personal am intrat în jocul adidas Runners cu ocazia lansării campaniei Run For The Oceans în 26 iunie 2018 cu start în mod excepţional marţea de la Funky Lounge Herăstrău. A fost startul alergărilor mele de grup cu adidas Runners Bucharest, o comunitate în care, întotdeauna te vei putea alătura și tu... vei găsi alergători care să alerge în ritmul tău sau... să ţii tu cu ei de la start un ritm predefinit. Sunt mândru... am contribuit şi eu la cei peste 21.000 de kilometri, doar în România la acea campanie... o diferență globală, prin pași mici!

alergaceala.ro

Auzisem şi de grupul lui Alexadru Corneschi care era destul de fresh, susţinut de adidas, ba chiar era interesant conceptul... comunitate... cu un nume poate generic, dar interesant... adidas Runners Bucharest.

alergaceala.ro

Apropo... Știai că o pereche de pantofi UltraBOOST Parley este realizată din aproximatix 11 sticle de plastic interceptate înainte ca acestea să ajungă în ocean? Da... poate fi o informaţie bună să îţi dea boost să ieşi la o alergăceală prin parc seara, înainte de apus. Aveam mai apoi ocazia... săptămânile ce au urmat... să şi alerg cu ei... căci da... la aceste evenimente ţi se pot furniza la cerere încălţăminte de alergare cu împrumut pentru acea sesiune de alergăceală.

alergaceala.ro

adidas Runners este gândită ca o mișcare de alergare globală lansată în orașe-cheie din întreaga lume, care își propune să îi energizeze, sprijine și să îi unească pe pasionații de alergare din întreaga lume. Cel puţin aşa se anunța într-un comunicat oficial la început de septembrie 2017 citit de mine prima oară prin intermediul 4run.ro aici. Hmmmm, sună deja interesant.

În București, sesiunile de alergare sunt conduse de căpitanii Anca Bucur și Alexadru Corneschi. Fotografiile sunt asigurate de maeștrii fotografi Marooni şi Bianca. Mulţumim de asemenea Roxanei şi Lizei și celorlaltor fete pentru asistenţă la fiecare ediţie.

alergaceala.ro

alergaceala.ro

Pe lângă sprijinul echipei adidas Runners și al comunității locale de alergare din București, cei care aleargă se pot conecta cu atleți din alte orașe din lume prin aplicația Runtastic, să primească premii pentru progresele înregistrate și să participe la evenimente dedicate exclusiv membrilor, atât la nivel local, cât și mondial. Suna şi mai interesant... mai ales că eram din mai 2015 un utilizator de Runtastic.. dar am şi experimentat apartenența asta atât la bulgari cu cei din adidas Runners Sofia cât şi la turci cu cei de la adidas Runners Istanbul.

adidas Runners este o comunitate deschisă oricui își dorește să adauge un strop de distracție în programul zilnic de mişcare... în pași de alergare.

alergaceala.ro

În fiecare zi de joi a săptămânii, pasionații de alergat își dau întâlnire la cafeneaua Tete-a-Tete din parcul Herăstrău, la ora 19:00, de unde vor începe alergările... locația dispune printre altele de vestiare unde îți poți lăsa eventualele bagaje.

De azi, 10 ianuarie 2019 pe o vreme de poveste sub fulgi jucăuși de nea... albi și pufoși... ce se alintau sub pașii de fugă... am reînceput un nou an... o nouă sesiune prin care vom experimenta bucuria alergării alături de prieteni vechi şi noi... cel puțin în fiecare seară de joi, indiferent de vreme.

alergaceala.ro

alergaceala.ro

Descrierea comunităţii este simpatică... sună cam aşa... adidas Runners Bucharest nu este un club de sport obișnuit... este întâlnirea pe care ai așteptat-o săptămâni întregi... este grupul tău de prieteni care te motivează să continui și să rămâi în top. Nu este vorba doar despre a alerga... ci (şi) de a te îmbunătăți.


Este ceea ce ai căutat... ca masajul care doare și ajută în același timp... ca genunchii șubrezi pe care nu i-ai mai simțit astfel de mult... ca durerea care face atât de bine... ca petrecerea binemeritată – la care tu te numeri printre invitați. Acesta este primul pas pentru a îți crea povestea de succes... iar tu... Poți reuși. Iar noi te vom ajuta.

Nu mă crede pe cuvânt, hai o dată... s-ar putea să îţi placă... să îţi schimbe complet părerea despre alergare şi să îţi faci prieteni noi cu care te vei întâlni mereu pe traseele de alergăceală competiţională.

alergaceala.ro

alergaceala.ro

Înscrierile pentru oricare din cele patru distanţe... 3K, 5K, 8K sau 11K în Runtastic sunt necesare pentru a gestiona eficient numărul de participanţi la fiecare ediţie. Dar alergarea monitorizată cu această aplicaţie este opţională. Totuşi, după a cincea alergare monitorizată cu succes în Runtastic la evenimentele organizate primeşti pentru sesiunile de alergare adidas Runners Bucharest un tricou personalizat adidas Runners.

alergaceala.ro

alergaceala.ro

De asemenea, utilizarea aplicaţiei Runtastic în cadrul comunităţii îţi facilitează accesul la alte evenimente ocazionale pe care le organizează adidas Runners Bucharest în baza înscrierii la acel eveniment cu locuri limitate.

alergaceala.ro

alergaceala.ro

Ne-am distrat fain anul trecut... am avut chiar o (a doua) energizantă petrecere de Crăciun despre care poţi citi în articolul de aici. Abia aştept să ne (re)vedem la o nouă porţie de alergăceală într-o comunitate tare faină cu oameni frumoşi şi mereu voioşi... adidas Runners Bucharest.

alergaceala.ro

Adunarea o facem în fiecare JOI la Tete-a-Tete, în parcul Herăstrău începând cu ora 19.00 ...distracția în paşi alergăcioşi indiferent de traseu sau distanţă este molipsitoare în comunitatea adidas Runners Bucharest. Vei vedea.

alergaceala.ro

alergaceala.ro

alergaceala.ro

Ne vedem acolo!

alergaceala.ro
TRIMITE ACEST ARTICOL PRIN   Distribuie articol prin Messenger Distribuie articol prin Whatsapp

alergaceala.ro


alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro

adidas Runners Bucharest ...alerg joia în București

alergaceala.ro

/ www.alergaceala.ro

Alergaceala.RO
alergaceala.ro Instagram - Alergaceala Twitter - Alergaceala Skype - Alergaceala Linkedin - Ionut Petcu Versiune Mobil - alergaceala.ro Index - Alergaceala.ro
alergaceala.ro

AMBASADOR

Ambasador evenimente iRun Bulgaria alergaceala.ro
Ambasador evenimente Pasul Verde Bulgaria
alergaceala.ro
Ambasador dwMap Dynamic Watch alergaceala.ro
Ambasador Just Draw It!

PACE(MAKE)R alergaceala.ro

2016  alergaceala.ro  1h50/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2016  alergaceala.ro  4h15/42K / Bucharest International Marathon
2017  alergaceala.ro  2h00/21K / Mezza Maratona di Treviso
2017  alergaceala.ro  1h45/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2017  alergaceala.ro  1h40/21K / Brasov International Marathon
2017  alergaceala.ro  1h45/21K / Bucharest International Marathon
2017  alergaceala.ro  4h00/42K / Maratona di Venezia
2018  alergaceala.ro  4h00/42K / Gran Canaria Maraton
2018  alergaceala.ro  1h40/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2018  alergaceala.ro  3h45/42K / Bucharest International Marathon
2018  alergaceala.ro  2h00/21K / Arobs Transylvania HalfMarathon
2019  alergaceala.ro  1h40/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2019  alergaceala.ro  3h45/42K / Chisinau International Marathon
2019  alergaceala.ro  2h00/21K / Arobs Transylvania HalfMarathon
2019  alergaceala.ro  1h40/21K / Bucharest International Marathon
alergaceala.ro

PARTENERI

Club Sportiv Atletic Cluj alergaceala.ro
Sport Management Events
alergaceala.ro
Smart Races alergaceala.ro
Roșia Montană Marathon
alergaceala.ro
alergaceala.ro
BodyShape Transformation Gym alergaceala.ro Kalenji ...by Decathlon alergaceala.ro BIO-TECH alergaceala.ro EuroStarGaz alergaceala.ro RoHost ...găzduire și domenii web

adidas Runners Bucharest alergaceala.ro Hervis Running Club Bucharest alergaceala.ro Urban Strava Art Nike+ Running Club Bucharest

rezultate Ionut Petcu - profil ITRA alergaceala.ro Ionut Petcu ...profil Strava alergaceala.ro Ionut Petcu ...profil Garmin alergaceala.ro Ionut Petcu - profil rezultate 42km.ro
alergaceala.ro

BEST OF

alergaceala.ro1K  alergaceala.ro  2020.01.22 / 3'33" / HRC Winter Speed Time Trial
alergaceala.ro3K  alergaceala.ro  2019.10.27 / 11'48" / Urban Athletics 3000
alergaceala.ro5K  alergaceala.ro  2018.07.08 / 20'34" / Betano 5K Night Run
alergaceala.ro10K  alergaceala.ro  2019.04.07 / 41'45" / Traseu certificat AIMS Uniqa 10K Bucharest
alergaceala.ro15K  alergaceala.ro  2019.09.28 / 1h03'20" / Free Spirit Ruse-Giurgiu
alergaceala.ro21K  alergaceala.ro  2019.03.17 / 1h35'37" / Traseu certificat AIMS Athens Half-Marathon
alergaceala.ro42K  alergaceala.ro  2017.12.01 / 3h35'00" / Maratonul 1 Decembrie
alergaceala.ro42K  alergaceala.ro  2018.11.10 / 3h37'11" / Traseu certificat AIMS Istanbul 40th Marathon
alergaceala.ro63K  alergaceala.ro  2019.10.19 / 8h05'40" / Cappadocia CMT 2030+

RECOMAND

alergaceala.ro
Zâmbet şi Sănătate alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
Andreea Pavel - Sports, health, lifestyle alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
Adrenallina.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
FishEye Studio - Grafica, web design si fotografie alergaceala.ro

www.ionutpetcu.ro / adidas Runners Bucharest ...alerg joia in Bucuresti

alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
Alergaceala APK Download alergaceala.ro Ionut Petcu - alerg cu Garmin VivoActive HR
alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
Copyright (c) 2000-2020 enJoy - Toate drepturile rezervate. | T&C | | 3.31.1125

adidas Runners Bucharest ...alerg joia in Bucuresti - ionutpetcu.ro

ionutpetcu.ro | adidas Runners Bucharest ...alerg joia in Bucuresti