alergaceala.ro
alergaceala.ro
Gerar... experienţe de voluntariat şi alergare in echipa
alergaceala.ro
alergaceala.ro

Gerar... experienţe de voluntariat şi alergare în echipă

alergaceala.ro

/ www.alergaceala.ro

Alergaceala.RO
alergaceala.ro Instagram - Alergaceala Twitter - Alergaceala Skype - Alergaceala Linkedin - Ionut Petcu Versiune Mobil - alergaceala.ro Index - Alergaceala.ro
alergaceala.ro

AMBASADOR

Ambasador evenimente iRun Bulgaria alergaceala.ro
Ambasador evenimente Pasul Verde Bulgaria
alergaceala.ro
Ambasador dwMap Dynamic Watch alergaceala.ro
Ambasador Just Draw It!

PACE(MAKE)R alergaceala.ro

2016  alergaceala.ro  1h50/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2016  alergaceala.ro  4h15/42K / Bucharest International Marathon
2017  alergaceala.ro  2h00/21K / Mezza Maratona di Treviso
2017  alergaceala.ro  1h45/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2017  alergaceala.ro  1h40/21K / Brasov International Marathon
2017  alergaceala.ro  1h45/21K / Bucharest International Marathon
2017  alergaceala.ro  4h00/42K / Maratona di Venezia
2018  alergaceala.ro  4h00/42K / Gran Canaria Maraton
2018  alergaceala.ro  1h40/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2018  alergaceala.ro  3h45/42K / Bucharest International Marathon
2018  alergaceala.ro  2h00/21K / Arobs Transylvania HalfMarathon
2019  alergaceala.ro  1h40/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2019  alergaceala.ro  3h45/42K / Chisinau International Marathon
2019  alergaceala.ro  2h00/21K / Arobs Transylvania HalfMarathon
2019  alergaceala.ro  1h40/21K / Bucharest International Marathon
alergaceala.ro

PARTENERI

Club Sportiv Atletic Cluj alergaceala.ro
Sport Management Events
alergaceala.ro
Smart Races alergaceala.ro
Roșia Montană Marathon
alergaceala.ro
alergaceala.ro
BodyShape Transformation Gym alergaceala.ro Kalenji ...by Decathlon alergaceala.ro BIO-TECH alergaceala.ro EuroStarGaz alergaceala.ro RoHost ...găzduire și domenii web

adidas Runners Bucharest alergaceala.ro Hervis Running Club Bucharest alergaceala.ro Urban Strava Art Nike+ Running Club Bucharest

rezultate Ionut Petcu - profil ITRA alergaceala.ro Ionut Petcu ...profil Strava alergaceala.ro Ionut Petcu ...profil Garmin alergaceala.ro Ionut Petcu - profil rezultate 42km.ro
alergaceala.ro

BEST OF

alergaceala.ro1K  alergaceala.ro  2020.01.22 / 3'33" / HRC Winter Speed Time Trial
alergaceala.ro3K  alergaceala.ro  2019.10.27 / 11'48" / Urban Athletics 3000
alergaceala.ro5K  alergaceala.ro  2018.07.08 / 20'34" / Betano 5K Night Run
alergaceala.ro10K  alergaceala.ro  2019.04.07 / 41'45" / Traseu certificat AIMS Uniqa 10K Bucharest
alergaceala.ro15K  alergaceala.ro  2019.09.28 / 1h03'20" / Free Spirit Ruse-Giurgiu
alergaceala.ro21K  alergaceala.ro  2019.03.17 / 1h35'37" / Traseu certificat AIMS Athens Half-Marathon
alergaceala.ro42K  alergaceala.ro  2017.12.01 / 3h35'00" / Maratonul 1 Decembrie
alergaceala.ro42K  alergaceala.ro  2018.11.10 / 3h37'11" / Traseu certificat AIMS Istanbul 40th Marathon
alergaceala.ro63K  alergaceala.ro  2019.10.19 / 8h05'40" / Cappadocia CMT 2030+

RECOMAND

alergaceala.ro
Zâmbet şi Sănătate alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
Andreea Pavel - Sports, health, lifestyle alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
Adrenallina.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
FishEye Studio - Grafica, web design si fotografie alergaceala.ro

www.ionutpetcu.ro / Gerar... experienţe de voluntariat şi alergare in echipa

alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
Alergaceala APK Download alergaceala.ro Ionut Petcu - alerg cu Garmin VivoActive HR
alergaceala.ro
alergaceala.ro

alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
T&C
alergaceala.ro
alergaceala.ro
enJoy
alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro

Gerar... experienţe de voluntariat şi alergare în echipă

EN alergaceala.ro BG alergaceala.ro IT alergaceala.ro ES alergaceala.ro FR alergaceala.ro DE
alergaceala.ro

alergaceala.ro
27.01.2019 alergaceala.ro
Versiune Mobil - alergaceala.ro Index - Alergaceala.ro   7' alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
O dată cu fiecare nou an, după ce am contorizat diverse statistici, rezultate sau planuri măreţe, de nouă ani avem parte de o alergare competiţională în curtea şcolii. Mda... este vorba de semimaratonul Gerar, devenit un eveniment de tradiţie printre alergătorii din România, fiind pentru mult timp prima competiţie majoră de alergare sprintenă a anului.

alergaceala.ro

Organizat de către asociaţiile RO Club Maraton și People for Sport România împreună cu Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti, în parteneriat cu universitatea şi asociaţia Bucharest Running Club, evenimentul Gerar are drept scop promovarea alergării în aer liber, în orice condiţii meteorologice. Oh YES... for that!

Unul din scopurile declarate ale competiției, încă de la prima ediție, în ciuda tuturor contestațiilor și vocilor dezaprobatoare, este promovarea ideii de echipă și mai ales a faptului că, deși alergarea este în principal un sport individual, ea poate fi practicată cu succes și astfel. Şi uite aşa, se fac strategii, se aleg unii pe alţii şi la început de an se aleargă în echipă.

alergaceala.ro

Competiţia în această perioadă a anului (re)aduce la start persoanele active. Încă de la primele ediţii sute şi sute de alergători și pasionați de mișcare iau startul la cele două probe. Un cros individual, alergat în trei ture și semimaratonul, prins în numa' şase ture, cu două starturi, unul la masculin şi celălalt pentru echipele de mixt şi feminin.

Proba de cros este destinată participanţilor individuali, dornici de viteză şi statistici, în timp ce probele de semimaraton sunt probe pe echipe care se adresează echipelor formate strategic din câte trei alergători, trei băieţi pentru clasamentul masculin, două fete şi un băiat sau doi băieţi şi o fată pentru cel mixt sau trei fete pentru clasamentul feminin.

alergaceala.ro

Competiţia se desfăşoară în ultimul weekend din luna ianuarie, în campusul Politehnica. Mdaaa da, ture, ture... în curtea şcolii precum spuneam. Şi totuşi, pare competiţia etalon al noului an pentru majoritatea alergătorilor, un punct de start pentru un nou sezon de alergare. Iar asta se vede chiar după rapiditatea locurilor ocupate la startul înscrierilor.

Prima mea experienţă cu Gerar a fost în anul 2017. Am ales proba de echipă şi am negociat numele care mergea ca uns cu ideea noastră de alergăceală în trei. Running Machine. Echipa o stabilisem cu două luni înainte, la început de decembrie, o dată cu participarea la maratonul turelor din IOR, numit pe atunci Maratonul Reîntregirii Neamului Românesc.

alergaceala.ro
Galeria foto personală o poţi (re)vedea (şi) aici. alergaceala.ro

Am savurat un nou semi pe alei mărginite de zăpadă şi panouri motivaţionale în care Gerard, mascota pinguin, ne sugera inspirat să-i dăm bătaie în paşi de fugă la o nouă alergare competiţională. A fost prima mea alergare într-o echipă, prima participare şi o experienţă plăcută într-un grup compact sincron de trei alergăcioşi la şase ture de curtea şcolii.

Am avut parte de vreme frumoasă, alintaţi de razele de soare, cu oameni frumoşi și veseli care s-au bucurat de alergăceală pe aleile din curtea Politehnicii. Numa' pentru statistici, locul 23 la open masculin pe echipe, cu 1h46'17" timp oficial. Running, running, Running Machine! Şi medalia de finisher aparte primită pentru efortul dus la capăt cu relaxare în paşi de alergare.

alergaceala.ro

What’s next ?! We run for one, we run united ! We ran as SuperHeroes! Participarea mea la ediţia din 2018 nu a fost programată. Și asta deoarece cu o şase zile înainte alergam la ocean ca pacer la maratonul din Gran Canaria. Dar, recuperarea a fost rapidă şi eram în formă pentru o nouă fugă la Gerar. Evident, locuri ioc, toate erau de mult date, ocupate şi aranjate.

Şi totuşi, în dimineaţa cursei o echipă de supereroi avea nevoie de al treilea alergăcios. Am stabilit ultimile detalii, am pornit spre capitală. Mulțumesc frumos EuroStarGaz pentru sponsorizarea teleportării de la mare. Dar, am vrut să aduc şi o contribuţie acestei ediţii. Aşa că m-am înscris şi (ca) voluntar. Era oportunitatea de a dona energie prin implicare.

alergaceala.ro
Galeria foto personală o poţi (re)vedea (şi) aici. alergaceala.ro

Astfel am contribuit cu o parte prin activităţi de voluntariat, cealaltă evident, a fost alergăcioasă. De data asta ritmul a fost foarte relaxat, cel puţin pentru mine. Băieţii aveau în plan două ore şi le-am ţinut pace-ul alert şi constant în cele şase ture. Numai pentru statistici, locul 41 la open masculin pe echipe, cu 1h54'28" timp oficial. We run as Super Heroes!

Atunci a fost primul Gerar la Poli susținut prin voluntariat, asortat cu paşi de alergare. Anul 2019 m-a adus în proba individuală la cros. Dar, am contribuit şi de data asta ca voluntar, atât vineri seara la kituri, cât şi în ziua alergărilor, sâmbăta. Eram ultimii la apel pentru fugă aşa că eram disponibil pentru activităţi organizatorice şi zâmbete prinse sub lentilă.

alergaceala.ro
Galeria foto personală o poţi (re)vedea (şi) aici. alergaceala.ro

Deşi înainte cu câteva ore toată natura a fost prizonieră sub o mantie de gheaţă, surprinzător, am avut o vreme bună bună de fugă. Chiar confortabilă. Estimasem doar pentru statistici o alergare sub 50'. Totuşi am trecut linia de finish a celei de-a treia ture de curtea şcolii la cros cu timpul de 45'45", reprezentând un personal best pentru distanţa alergată.

Doar pentru statistici am fost cocoţat al 9-lea la categoria M35+ din 60 de participanți la categorie și al 16-lea la open din 175 de participanți care au finalizat proba de cros. Am alergat proba individuală pentru a experimenta și viteza. Estimarea s-a bazat pe traseul invers. Dar vremea bună a făcut categoric diferenţa în statistici. Era loc de mai bine, dar cu altă ocazie.

alergaceala.ro

Am alergat cu PureBoost RBL, versiunea vişinie cu gri, aceiaşi papuci alergaţi la început de decembrie pe aleile înghetate din IOR. S-au comportat foarte bine, asigurând suport de fugă sprintenă şi de data asta. Flexibili și ușori, au fost parte din reușită. Îi recomand pentru viteză, indiferent de vreme. Mulțumesc adidas Runners Bucharest pentru împrumut.

Mulțumesc şi de data asta suporterilor devotați, Luiza și Gabriel, celor care m-au susținut cu încurajări pe traseu. Alergăcioși sau voluntari, voi aţi fost kerosenul meu pentru această cursă. Paşii celor trei ture de curtea şcolii au fost asortaţi cu un set foarte fain, un ritm semnat Stanton Wariors pe care îl fac public. Fain, fain... mixed warriors beats in the air.


Mă bucur că am putut să mă implic ca voluntar la Gerar, să ajut vineri la predarea kiturilor asigurând pe ici colo asistență la validarea înscrierilor şi semnarea declaraţiilor de participare exclusiv online. Save the time, save the trees. Dar şi a doua zi prin diverse activități organizatorice, asistență, galerie şi suport pe traseu. Adaug experienţa de participant la cros.

Traseul a fost alergat invers altfel că urcarea a fost mai amplă, dar constantă şi coborârea mai rapidă. Este tradiţie. Curtea adună de fiecare dată lume veselă, gata de fugă pe (lângă) gheața lui Gerar(d). Felicitări tuturor voluntarilor, organizatorilor și partenerilor implicaţi în poveste, celui de Sus pentru vremea bună de fugă și vouă, alergăcioșior pentru rezultate.

alergaceala.ro
alergaceala.ro

Din păcate nu am mai regăsit faimoasele fotografii magnet imprimate atât de apreciate în alţi ani de majoritatea alergăcioşilor. La anu' prin 2020 cică avem în plan să sărbătorim în alergare a zecea ediţie şi ultima din cele trei medalii triunghi. Recunosc că e fain buff-ul cu Gerard (pinguinul). Inevitabil, am (re)văzut prieteni vechi şi am (re)cunoscut pe alţii noi.

Am avut parte de o experienţă faină. O repet cu altă ocazie. Va fi în echipă sau sprint individual? Nu știu. Vom vedea. Mulţumesc Irina şi Cornel, dar şi altor fotografi pentru momentele imortalizate. Dar mai ales tuturor celor care au zâmbit în cadrele de selfie surprinse pe alocuri. Așa închei prima lună din an, cu voluntariat și alergare. We ran as one! We ran the night!

...tracked with TomTom Spark 3 Cardio
...ran with adidas PureBoost RBL Black-Red

alergaceala.ro
Ți-a plăcut acest articol? Mulțumesc pentru atenție.
Sugestii? Lasă-mi un mesaj.
alergaceala.ro
TRIMITE ACEST ARTICOL PRIN   Distribuie articol prin Messenger Distribuie articol prin Whatsapp

alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.roalergaceala.ro Citeşte și articolul...
alergaceala.ro
Plogging pentru România ...un colț de mare mai curat la Constanța
alergaceala.ro
alergaceala.ro

#werunasone #werunthenight #alerggerar #alerginbucuresti #runinbucharest #kalenji #eurostargaz #gerar #superheroes #voluntarinsport #alergaceala

alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
T&C
alergaceala.ro
alergaceala.ro
enJoy

alergaceala.ro
Copyright (c) 2000-2020 Alergaceala enJoy - Toate drepturile rezervate. | T&C | ...enJoy stats! | 3.31.1125 alergaceala.ro

Gerar... experienţe de voluntariat şi alergare in echipa - ionutpetcu.ro

ionutpetcu.ro | Gerar... experienţe de voluntariat şi alergare in echipa

alergaceala.ro