alergaceala.ro
alergaceala.ro
100... zi si noapte ultramaraton la orizont
alergaceala.ro
alergaceala.ro

100... zi și noapte ultramaraton la orizont

alergaceala.ro

/ www.alergaceala.ro

Alergaceala.RO
alergaceala.ro Instagram - Alergaceala Twitter - Alergaceala Skype - Alergaceala Linkedin - Ionut Petcu Versiune Mobil - alergaceala.ro Index - Alergaceala.ro
alergaceala.ro

AMBASADOR

Ambasador evenimente iRun Bulgaria alergaceala.ro
Ambasador evenimente Pasul Verde Bulgaria
alergaceala.ro
Ambasador dwMap Dynamic Watch alergaceala.ro
Ambasador Just Draw It!

PACE(MAKE)R alergaceala.ro

2016  alergaceala.ro  1h50/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2016  alergaceala.ro  4h15/42K / Bucharest International Marathon
2017  alergaceala.ro  2h00/21K / Mezza Maratona di Treviso
2017  alergaceala.ro  1h45/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2017  alergaceala.ro  1h40/21K / Brasov International Marathon
2017  alergaceala.ro  1h45/21K / Bucharest International Marathon
2017  alergaceala.ro  4h00/42K / Maratona di Venezia
2018  alergaceala.ro  4h00/42K / Gran Canaria Maraton
2018  alergaceala.ro  1h40/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2018  alergaceala.ro  3h45/42K / Bucharest International Marathon
2018  alergaceala.ro  2h00/21K / Arobs Transylvania HalfMarathon
2019  alergaceala.ro  1h40/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2019  alergaceala.ro  3h45/42K / Chisinau International Marathon
2019  alergaceala.ro  2h00/21K / Arobs Transylvania HalfMarathon
2019  alergaceala.ro  1h40/21K / Bucharest International Marathon
alergaceala.ro

PARTENERI

Club Sportiv Atletic Cluj alergaceala.ro
Sport Management Events
alergaceala.ro
Smart Races alergaceala.ro
Roșia Montană Marathon
alergaceala.ro
alergaceala.ro
BodyShape Transformation Gym alergaceala.ro Kalenji ...by Decathlon alergaceala.ro BIO-TECH alergaceala.ro EuroStarGaz alergaceala.ro RoHost ...găzduire și domenii web

adidas Runners Bucharest alergaceala.ro Hervis Running Club Bucharest alergaceala.ro Urban Strava Art Nike+ Running Club Bucharest

rezultate Ionut Petcu - profil ITRA alergaceala.ro Ionut Petcu ...profil Strava alergaceala.ro Ionut Petcu ...profil Garmin alergaceala.ro Ionut Petcu - profil rezultate 42km.ro
alergaceala.ro

BEST OF

alergaceala.ro1K  alergaceala.ro  2020.01.22 / 3'33" / HRC Winter Speed Time Trial
alergaceala.ro3K  alergaceala.ro  2019.10.27 / 11'48" / Urban Athletics 3000
alergaceala.ro5K  alergaceala.ro  2018.07.08 / 20'34" / Betano 5K Night Run
alergaceala.ro10K  alergaceala.ro  2019.04.07 / 41'45" / Traseu certificat AIMS Uniqa 10K Bucharest
alergaceala.ro15K  alergaceala.ro  2019.09.28 / 1h03'20" / Free Spirit Ruse-Giurgiu
alergaceala.ro21K  alergaceala.ro  2019.03.17 / 1h35'37" / Traseu certificat AIMS Athens Half-Marathon
alergaceala.ro42K  alergaceala.ro  2017.12.01 / 3h35'00" / Maratonul 1 Decembrie
alergaceala.ro42K  alergaceala.ro  2018.11.10 / 3h37'11" / Traseu certificat AIMS Istanbul 40th Marathon
alergaceala.ro63K  alergaceala.ro  2019.10.19 / 8h05'40" / Cappadocia CMT 2030+

RECOMAND

alergaceala.ro
Zâmbet şi Sănătate alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
Andreea Pavel - Sports, health, lifestyle alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
Adrenallina.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
FishEye Studio - Grafica, web design si fotografie alergaceala.ro

www.ionutpetcu.ro / 100... zi si noapte ultramaraton la orizont

alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
Alergaceala APK Download alergaceala.ro Ionut Petcu - alerg cu Garmin VivoActive HR
alergaceala.ro
alergaceala.ro

alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
T&C
alergaceala.ro
alergaceala.ro
enJoy
alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro

100... zi și noapte ultramaraton la orizont

EN alergaceala.ro BG alergaceala.ro IT alergaceala.ro ES alergaceala.ro FR alergaceala.ro DE
alergaceala.ro

alergaceala.ro
05.05.2018 alergaceala.ro
Versiune Mobil - alergaceala.ro Index - Alergaceala.ro   6' alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
Am acceptat provocarea. Erau la orizont o sută de kilometri. Prima zi din lună, vestita 1 Mai a început cu o porție de alergăceală la malul mării prinsă în cadre la răsărit printre petrecăreți amorțiți și zgomot în difuzoare. Provocarea acestui an avea să ia startul curând. Erau în plan cel puţin o sută de kilometri într-o anduranţă pe nisip în douăzeci şi patru de ore.

alergaceala.ro
Galeria foto personală o poţi (re)vedea (şi) aici. alergaceala.ro

Conform datelor oficiale aproape două mii de oameni erau pe liste la cursa caritabilă Alerg 24H Autism Marea Neagră, grupaţi în peste patruzeci de echipe înscrise la eveniment. Participanţii aveau de alergat pe nisipul din staţiunea Mamaia pe un traseu de trei kilometri. Urmau sute de ture pe malul mării și jetoane contorizate în contul echipelor.

Persoanele cu dizabilităţi puteau participa la competiţie pe un traseu simbolic, de un kilometru pe faleză. Anduranța avea o cauză socială, adusă în prim plan de psihologul Adrian Gemănaru de la Centrul Marea Neagră. Au fost donații strânse pentru amenajarea unei plaje terapeutice cu acces prioritar al persoanelor cu autism şi cu dizabilităţi.

alergaceala.ro

Ţinta finală atinsă era nobilă, mai presus de statistici personale. Fiecare kilometru alergat era răsplătit cu un leu de către Medicover pentru Plaja Terapeutică. Noul proiect consta în amenajarea rapidă a unei suprafeţe de plajă donată de un operator economic în zona Cazinoului. Plaja ar avea o zonă de relaxare personalizată cu diverse ateliere de creație.

Artă. Meloterapie, terapie prin picturi și olărit, alei senzoriale. Aveam acum ocazia, şansa să contribuim pas cu pas, să le putem oferi acestor persoane posibilitatea de a ajunge într-un loc special, pe plajă, undeva să se simtă nediscriminați și în siguranță. Da. Alerg şi mă implic pentru autism. Un copil special mă face mândru în fiecare zi.

alergaceala.ro

Anul trecut, prima ediţie de la malul mării avut loc în a doua parte a lunii aprilie. Ziua startului ne-a surprins la înălțime pe cărări montane cu experienţa maratonului alb, alergat prin nămeţi alături de Oana. După transferul la mare asortat cu câteva ore de odihnă am ajuns natinal pe nisip pentru o rundă de fugă în ture alături de prieteni dragi la răsărit.

Am alergat numa' cinci jetoane de trei kilometri la final pentru echipa Gărzii de Coastă, condusă de Cristi Bălan, actualul căpitan al Carpilor. Ediția Alerg 24H pentru Autism Marea Neagră din 2017 a fost o experienţă interesantă cu oameni frumoşi şi peste cincizeci de kilometri alergaţi în mai puţin de 24 de ore, prin zăpadă şi nisipul fierbinte.

alergaceala.ro

În acest an avem la orizont şase curse speciale. Avem cursa scaunelor rulante pe distanţa simbolică a unui kilometru, cursa clasică a echipelor, cursa Apă, Nisip şi Foc cu şase obstacole, cursa copiilor. Cursa Nisip, Apă și Foc presupunea parcurgerea unui număr de șase obstacole străbătute de către participanți pe un traseu în lungime de trei kilometri.

Fiecare echipă participantă la eveniment avea rezervat un loc în această cursă astfel că numai unul din echipă putea participa simultan şi pentru bonusul de puncte. Miza individuală era cursa de 100 kilometri pentru 100 de ani premiată cu 30 de distincţii din partea Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, dar şi cea de echipă, cursa 1918 - Marea Unire.

alergaceala.ro

Membrii echipei, pe rând, în funcție de reusursele fizice, puteau participa și la această competiție fiind supuși unor probe cu diferite grade de dificultate, de la căratul buștenilor de lemn, până la mersul prin apa mării, sărit prin cauciucuri, mers târâș pe sub plasă sau trecut prin foc. O buclă de trei kilometri era echivalentă cu nouă kilometri din cursa clasică.

Având în vedere dificultatea acestei probe, cei ce luau startul în această cursă specială adunau de trei ori mai mulți kilometri, contribuind decisiv în ierarhia pe echipe. Ideea în teorie a fost bună. Punerea în practică, nu prea. Punctele triple contau doar pentru echipă. Nu m-am complicat. Erau deja doritori de a se sacrifica pentru punctele echipei.

alergaceala.ro
Galeria foto personală o poţi (re)vedea (şi) aici. alergaceala.ro

A fost alegerea mea. Fuga. Am alergat toate turele pe nisip pentru a-mi depăşi limitele, pentru a fi aproape de alți oameni frumoşi care se bucură de mişcare, de anduranța călătoriei, nu neapărat de destinaţia finală. Motivaţia? Am alergat cu drag și spor în echipa Carminei, pentru ca flacăra torţei echipei Rază de Speranţă să ardă vie până la final.

Carmina și-a aniversat ziua de naştere cu noi în echipă dăruind zâmbete cu fiecare rază de speranţă. Am alergat pentru sănătate. Am alergat cu mândrie purtând numărul 30, ziua mea de naştere. Trofeul individual obţinut este pus deoparte pentru a-mi reaminti de această nebunie, dusă în zeci și zeci de ture individuale de alergăceală în echipă.

alergaceala.ro

La final în cursa clasică au fost 117K oficiali contorizați în 39 de bucle de câte aproape trei kilometri alergați cu o pereche de trail pentru sesiuni medii până la două ore, Papucii de fugă s-au comportat impecabil pe nisip. Recomand KipRun Trail TR pentru anduranţă pe nisip sau potecă de pământ prin pădure sau teren accidentat cu diferenţe mici de nivel.

Pe ceas au fost contorizați pentru statistici aproape 110 kilometri adunați în ture de anduranță. Am savurat provocarea celor 100K+, prima alergare oficială în miez de noapte la malul mării, parte din nebunia unui ultramaraton de 24 de ore. We dit it. Felicitări tuturor celor implicați, sponsori, participanţi, organizatori, susținători și voioși voluntari.

alergaceala.ro

Tragem linie şi consultăm statisticile monitorizate, sunt onorat să fiu parte din cei treizeci de spartani premiați de Comitetul Olimpic Român. Am alergat real undeva la 110 kilometri cronometraţi prin GPS din cei 117 kilometri oficiali încadraţi la finiș. Bucla avea cu câţiva zeci de metri sub trei kilometri, de aici diferenţa de rezultate în statistici.

Am adunat aproape douăsprezece ore în paşi de alergare. Echipa noastră a fost clasată pe podium pe poziţia secundă adunând oficial în statistici 2445 kilometri în 24 de ore. Mulţumesc Carmina că ne-ai ales pe toţi aproape de tine, prezenţa mea în echipa Rază de Speranţă a fost cadoul aniversar adus în paşi de fugă la malul mării. Memorabil.

alergaceala.ro
alergaceala.ro

Pentru anul ce vine mi-ar plăcea să mă bucur de un traseul montan prin Carpaţi la Eco Marathon, chiar dacă (poate) Raza de Speranță are nevoie de mine pentru o nouă ultra anduranţă pe malul mării. Vom vedea. Poate le pot combina pe amândouă din nou, la munte și la mare. Sănătoşi să fim, să ne bucurăm de experienţe speciale în paşi de alergăceală.

...mulţumesc pentru susţinere Kalenji - EuroStarGaz
...monitorizat prin GPS cu TomTom Spark 3 Cardio
...alergat cu Kalenji KipRun Trail TR Black-Neon

alergaceala.ro
Ți-a plăcut acest articol? Mulțumesc pentru atenție.
Sugestii? Lasă-mi un mesaj.
alergaceala.ro
TRIMITE ACEST ARTICOL PRIN   Distribuie articol prin Messenger Distribuie articol prin Whatsapp

alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro

#anulcentenar #alergpentruautism #alergautism #primasuta #alergmareaneagra #povestiadevarate #orizont #bethere #inspireothers #inspiratie #razadesperanta #alergaceala

alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
T&C
alergaceala.ro
alergaceala.ro
enJoy

alergaceala.ro
Copyright (c) 2000-2020 Alergaceala enJoy - Toate drepturile rezervate. | T&C | ...enJoy stats! | 3.31.1125 alergaceala.ro

100... zi si noapte ultramaraton la orizont - ionutpetcu.ro

ionutpetcu.ro | 100... zi si noapte ultramaraton la orizont

alergaceala.ro